mercredi 5 juin 2013

Finally home after 12 days on tour !

Thanks to everyone involved in this amazing experience, from the bookers to the sound guys, bar owners etc. you made a great job.

A fucking big HAIL to all our disciples who followed us through Europe to summon the holy riffs. Your support means everything.

A MASSIVE thanks to Nicolas (Dead-Pig Tour Booking), les boys de DOPETHRONE we miss you already, Joe from Stateless Society, Max et les Chtis, Paola, Steve, our Bitcho's brothers, a
ll the team from the UT Connewitz, Irek Wawrzon, we are the devil's children from Köln, The wicked lady show, the Acid Deathtrip, the team from Willemeen, Ajdin Jasarevic, The Wounded Kings (all of them), Alunah, Luke Passingham, Sandra from Herb concerts, the Halle 01 team, The 4ad and Nils plovie, The Doom metal front, White dwarf, and all the fans that came to the shows, all hail !

 
The Gods Of Mystery Shall Be Grateful !


1 commentaire:

  1. hello,

    A po hasni vështirësi financiare dhe keni nevojë për ndihmë financiare? A keni një vlerësim të ulët të kredisë? A keni nevojë për ndihmë financiare për të paguar borxhet tuaja dhe për të përmbushur nevojat tuaja personale? Mos kërkoni më tej! Konsultohuni me Organizatën e Investimeve Kapitale të Bashkimit dhe bëni një zgjidhje përfundimtare për problemet tuaja financiare. Ne ofrojmë kredi me një normë interesi shumë të ulët, ne mund t'ju ndihmojmë me një hua. na kontaktoni me email tek trustloan88@gmail.com

    RépondreSupprimer